|
|
| ''A new friend brings happiness.'' | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: ''A new friend brings happiness.'' Cuma Şub. 24, 2012 8:56 pm | |
| | |
| | | Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' Cuma Şub. 24, 2012 8:56 pm | |
| Sert rüzgar yüzümü yalayıp geçerken, ayaklarımı çamurlu toprağın üzerinde bir öne bir geriye sürümekle meşguldüm. Melez Kampı'na gelince yerle bir olan hayatım, etrafımda sarılı olan duvarlarımı daha da aşılamaz bir hale sokmuş, beni ise bir duygu karmaşasının içine fırlatıp atmıştı.
Beynimdeki hayali matkap yaprak hışırtılarıyla bir olunca, kafamı toplamam zorlaştı. Beni bu düşüncelerden sıyıran ise tüylerimi ürperten ve kuşların alto cıvıltılarını durduran yumuşak bir ses oldu.
''Merhaba.''
Hızlıcakafamı ondan yöne çevirince, gördüğüm siyah gözlerde karşılaştığım dipsiz karanlık beni korkuttu. Üstümdeki 'Save the cheerleader, save the world' yazılı t-shirtümü dişlerinin arasından çıkarttığı garip sesler ve üstüne eklediği kahkahayla başarıyla alaya almıştı.
''Sana da merhaba!'' diyerek yanıtladım sahte bir coşkuyla. Beyaz teni, kırmızı dudaklarıyla bütünleşince bana eski oyuncak bebeklerimi hatırlatıp geçmişe kısa bir yolculuk etmemi sağladı. Gene de, bu düşüncelerimden silkilenerek ona elimi uzattım.
''Tanıştığıma memnun oldum yeni dostum, ben Pandora.''
Aynı anda dudaklarımızın kıvrılması sonucu oluşan tebessüm yeni bir dostluğun habercisiydi. | |
| | | Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' Cuma Şub. 24, 2012 9:21 pm | |
| Her zamanki, gündelik şeyler. Normal hayatta bir yere tutunmayı pek beceremem. İnsanlar benden korkar. Sanırım benden tek 'korkmuyor gibi yapanlar' gotik tipler. Onlarla takılmak ise eziklikten başka bir şey değil bence. Ne kadar gotikçe şeyler giyiyor, siyah, kırmızı, kan falan diye etrafta geziniyor olsalar da ne zevkleri var ne bir şey. Hepsi esasında nerd tipler, sadece kendi 'sözde tarzlarını' yarattıkları için onlara o gözle bakılmıyordu. Fakat benim için onlarla takılmak, yaşamaktan farksız. Ve cidden, çoğunlukla ölümün daha eğlenceli olabileceğini düşünüyorum. İnsanlar çok, yapmacık. Asla içlerindeki gibi olmuyorlar. Hiç kimsenin içi dışıyla bir değil. Herkes şımarıklık, pohpohlanmak ya da esas kimliğinden utandığı ya da başka bir nedenle farklı biriymiş gibi davranıyor. Bu, çok sinir bozucu. Ben neysem oyum. Buz gibi, insanları küçük gören, bir kişiden emin olmadan iyi arkadaşı olmayan.
Siyah saçlarım rüzgarda savrulurken, tek ilgilenebildiğim yanlışlıkla göz makyajımı silip silmediğimdi. Melez kampının girişinde duran yalnız kumral saçlı kızı görünce, biraz da yalnız olmasından cesaret alarak konuşmak için yaklaştım.
Beni yanlış tanımayın, ben insanlardan nefret etmiyordum. İnsan gibi davrananlardan nefret ediyorum sadece.
''Merhaba.'' dedim. Kız hızlıca başını bana çevirdi. Onun üstündeki kıyafetlerle benim aramda oldukça fark vardı. Benim siyah yoğunlukla makyaj ve kıyafetlerimin aksine, onun üzerinde 'Save the cheerleader, save the world' yazıyordu. Bunu görünce elimde olmadan, birçok zamanda yaptığımın aksine küçümseyici bir bakış atmak yerine alayla kahkaha attım. Bunun nereden geldiğini ben de bilmiyorum.
''Sana da merhaba!'' dedi. Fakat sesindeki coşku o kadar yapmacıktı ki, eğer takılmaya değer biri olarak görürse kesinlikle ona rol yapamadığını söylemeyi aklıma koydum. Elini uzatıp ''Tanıştığıma memnun oldum yeni dostum, ben Pandora.'' dedi gülümseyerek. İçimden bir ses, aslında o kadar kötü biri olmadığını söylüyordu. Fakat buna ne kadar güvenmeliyim bilemiyordum. Gülümsemesine karşılık vererek ''Ben de Noemi Lia.'' dedim. Lia adını kullanmayı tercih ettiğimi söylemeye gerek görmedim, beni tanımak isterse zaten öğrenirdi elbet.
Birkaç saniye için ikimizde öylece dikildik sonra uzun zamanların verdiği yalnızlıktan bir nebze olsun kurtulabilme umuduyla ''Eee, sen kimlerdensin?'' diye sordum. Kızın bakışlarından anlamadığını çıkarıp gözlerimi devirerek ''Kimin çocuğusun?'' dedim ve hemen ardından ''Ayrıca neden burada dikiliyorsun? Kampı buraya tercih ettiğime eminim.'' dedi ve kızın da arkasından geleceğini bir şekilde bilerek kampa yürümeye başladı. Aslında gelmese de pek umursamayacaktı, Kamp kendini kendi gibi hissedebildiği tek yerdi. Tabii hiç yer altına gitmemişti, o ayrı.
| |
| Konu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' C.tesi Şub. 25, 2012 10:54 am | |
| Kızın bakışları üstüme dikildi, gözleriyle beni incelemeye başladı. Gülümsememe karşılık vererek ''Ben de Noemi Lia.'' dedi. Hangi adıyla hitap edeceğimi bilmiyordum, ancak eğer iyi dost olursak lakap bile takabileceğimi düşündüm. Ah,evet. Pandora ve küçük eğlenceleri.
Birkaç saniye boş boş dikildikten sonra ''Eee, sen kimlerdensin?'' sorusunu bana doğru yöneltti. Anlamamıştım, içimden 'ne demek istiyor yahu?' diye geçirirken, sorusunu açıklamaya koyuldu.
''Kimin çocuğusun?'' Biraz duraklayıp, sözlerine kaldığı yerden devam etti. ''Ayrıca neden burada dikiliyorsun? Kampı buraya tercih ettiğime eminim.''dedi ve yürümeye başladı. Çaresiz bir şekilde, kollarımı sarhoşçasına sallayarak onu takip ettim. Yürürken, mantığım koyu saçlarını ve kendisini inceleme dürtüsüne yenik düştü. Kızın beyaz teni, bana vampir dizilerinde oynayan manyakları anımsattı. İrkilerek geri çekildim ve temkinli davranarak arkasında kalmayı tercih ettim. Melez vampir, hah? Amma havalıymış.
Birkaç dakika içerisinde kendimizi kamp meydanında, telaşla koşuşturan yarıtanrıların arasında bulmak şaşırtıcıydı Minik yolculuğumuzun nereye gideceğini ve nasıl bir şekil alacağını içten içe merak etmeye başlamıştım.
Ne olurdu biraz daha orada kalsaydık? İnsanların arasına karışmaktan nefret ediyorum. Çünkü ben sıradan bir Afrodit kızı değilim ve onlara sevgiyi, mutluluğu aşılamak gibi görevlerimin olmadığını düşünüyorum. Tek görevim Olimpos'u korumak ve kurtarmak. Eh, biraz da çıkarlarım doğrultusunda hareket edebilirim!
Kamp meydanında 'Merhaba Pandora' diyerek göz kırpıp,sulanan erkeklerden hoşlanıyorum. Çünkü onlar beni tanımasalar bile, sevebilecek türden enayiler. -ki, bunu kimseye önermiyorum.
Beni bu düşüncelerimden sıyıran ise, Noemi'nin sert bakışları oldu. ''Haydi gel, seni bir yere götüreceğim.''
. | |
| | | Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' C.tesi Şub. 25, 2012 11:31 am | |
| Tam tahmin ettiği gibi, ne kadar biraz çekingen gibi davransa da peşimden geldi. Melezler insanlar gibi değiller hepten. Onlar bana yaklaşmak bile istemiyor. Kız gözden kaçırılmayacak kadar güzeldi, fakat her güzel afrodit kızı olacak diye bir şey olmadığı için bir karara varamadım. Ve ben insanların üzerinde durduk yere tahmin yürütüp bunun hakkında iki saat konuşacak tiplerden değilim. Ne yani, söylemek isterse zaten söyler kanımca.
Melez kampında her zaman olduğu gibi çocuklar adeta etrafa 'neşe ve sevgi' saçıyorlardı. Etraf melez doluydu, fakat bu kadar sevgi böceği olmadığım için beni biraz rahatsız ediyor gibi burası. Yine de kimsenin işine karışacak değilim. Keyfim gelmediği sürece.
Tamam, bir psikopat sayılmam. Fakat yine de bazen, özellikle küçük olanları korkutmak hoşuma gitmiyor değil. Onların bana bakışları bile hoşuma gidiyor. Bazıları gerçekten o şekilde muameleyi hak ediyor çünkü.
Kızın hiçbir insana yanaşmayıp öylece durduğunu ve alıp başını gitmediğini görünce onu denemeye karar verdim. Yani, denemek derken nasıl biri olduğu açısından. Korkağın teki mi, ne kadar sır saklayabilir, içi dışı bir olan bir insan mı falan öğrenmek için. Bunları öğrenmek için kendi yöntemlerim var.
''Haydi gel, seni bir yere götüreceğim.'' Dedim ve yine ardıma bakmadan ilerledim. Aklımdan geçen onu orman gibi bir yere götürmekti. Büyük ihtimalle yapacağım hiç konuşmadan yüzüne bakıp hareketlerini inceleyeceğim. Korku, endişe, ya da benzer bir şeyi görmeyi deneyeceğim. Hala bu kız iyi biri mi yoksa dalga geçilmesi gereken, eziklenecek bir tip mi karar veremiyorum.
Ah, tabii ayrıca yeraltından çıkan birkaç iskelet falan da işime yarayacaktır tahminimce. Kim bilir, belki de en iyi dostlarımdan ölesiye korkar bu kız. | |
| Konu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' C.tesi Şub. 25, 2012 5:29 pm | |
| | |
| | | | ''A new friend brings happiness.'' | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|