Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 2:07 pm | |
| Yoğun istek üzerine Lider alımları açılmıştır. Şartlar; RP Puanı'nız 90+ olmalıdır. Aktif olabilmelisiniz. Kulübenin en az 2 üyesi olmak zorunda. Sizi biz seçeceğiz. - Kulüp Lideri Dolu Olanlar.:
Zeus - Isabella C. Duchannes Ares - Veronica Romia Afrodit - Pandora Monica Chase Hades - Noemi Lia O'Brien Artemis - Daenerys E. Flamme Poseidon - Agnes Lena Darleyn Athena - Vicktoria
- Lider Arananlar.:
Athena. Demeter Hera
Başvuru: Karakter Adı : Kulübesi : Günde Ne kadar Aktif Olabilir? : Neden Lider? : RP Puanı :
En son Isabella C. Duchannes tarafından C.tesi Şub. 25, 2012 10:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 4:40 pm | |
| Karakter Adı : Noemi Lia O'Brien Kulübesi : Hades Günde Ne kadar Aktif Olabilir? : Sınırlandıramam pek. Neden Lider? : Çünkü, bunu kendime layık görüyorum! Ve kulübeyi çok iyi bir yere taşıyabileceğime inanıyorum. RP Puanı : 95
*Hades kulübesinde tek ben varım, ama gelen de yok. Ve cidden istiyorum. Umarım yine de değerlendirme olur. | |
|
Bianca D. Lauren Yönetim & Ares Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Kurucu
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 4:46 pm | |
| | |
|
Agnes Lena Darleyn Mod & Poseidon Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 5:19 pm | |
| Karakter Adı :Agnes Lena Darleyn Kulübesi :Poseidon. Günde Ne kadar Aktif Olabilir? :Hafta içi 2-3 saat hafta sonu istediğim kadar. Neden Lider? :Bu görevi iyi bir şekilde yapacağımı düşünüyorum. RP Puanı :100 | |
|
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 5:24 pm | |
| | |
|
Daenerys E. Flamme Grafiker & Artemis Avcısı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Grafiker
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 9:50 pm | |
| & daenerys esmeralda flamme. & Artemis. & Hafta içi 4-11 arası, hafta sonu sınırsız. *Perşembe günleri piyano dersi vs. & Avcı olmak ve Artemis ile garip bir bağım var. Kendimi bildim bileli, her yerde mutlaka avcı bir karakterim olmuştur. Kulübe liderliğinin anlamını ve beraberine getirdiği sorumlulukları birçok kez üstlendim. Bu göreve elimden geldiğince laik olabileceğimi düşünüyorum. & yüz.
*Notçuk; şimdilik iki kulübeye Lider arandığı söylenildi lakin, kulübemde toplam 3 kişi olmasından bir lidere ihtiyacımız olduğu sonucuna vardım. Başvurmamın sebebi budur. | |
|
| Konu: Geri: Kulübe Lider ALIMLARI. C.tesi Şub. 25, 2012 10:02 pm | |
| | |
|