Percy Jackson
Percy Jackson
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST.

YazarMesaj
Pandora Monica Chase
Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Pandora Monica Chase

Lakap : Benim hiç lakap takanım olmadı, anne.

Karakter Bilgileri
Statü : : Moderatör

''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST. Empty
MesajKonu: ''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST.   ''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST. Icon_minitimeC.tesi Şub. 25, 2012 5:27 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

&RP.
-Noemi Lia McCall
-Pandora Monica Chase

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pandora Monica Chase
Pandora Monica Chase

Lakap : Benim hiç lakap takanım olmadı, anne.

Karakter Bilgileri
Statü : : Moderatör

''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST. Empty
MesajKonu: Geri: ''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST.   ''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST. Icon_minitimePaz Şub. 26, 2012 5:50 pm

Noemi'nin adımlarını, ayaklarımı sürüyerek takip ederken rüzgarın şiddetinin arttığını ve saçlarımı daha sert bir şekilde savurduğunu hissedebiliyordum. ''Nereye gidiyoruz?'' diye sordum tehditkar bir ses tonuyla. Birkaç şey mırıldansa da, soruma cevap vermekten kaçtığını görmek çok kolaydı. Kamptaki geniş çevreme, gereksiz birisini eklemek zorunda değildim. Özellikle şu sıralar, benden korkarak kaçan huzurumun parçalarını kırılan bir vazonun parçaları gibi toplamaya çalışırken, insan -melez- fazlalığına ihtiyaç duymuyordum. Gene de, inatçılığım tutmuştu bir kere. Noemi'de daha önce hiç kimsede rastlamadığım birşey vardı, ve o'nu çözmeye niyetliydim. ''Hey, sana dedim!''

Sesim titremişti. Hava soğuk olsaydı, Polyannacılık oynayıp kendimi avutabilirdim, ancak şu anda tüm bunları bırakıp Noemi'ye odaklanmalıydım. Ve onun küçük sırrına.
Siyah saçları güneş ışığının altında parlayıp gözümü alırken, peşinden gitmek daha da zorlaşmıştı. Sinir katsayılarım aniden yükseldi. Bağırıp, çılgınca haykıracakken bu durumu önceden sezen sevgili dostum sonunda koca çenesini açıp bir cevap verme lütfunda bulundu. ''Sana bir sürprizim var.''
Sürprizlerden oldum olası hoşlanmışımdır. Ama, o'nun kimden geleceğine de bağlıdır.

Rahatsız olduğumu belli etmeden omuzlarımı silkeleyerek güneşin görünmez hale geldiği, ağaçlarla kaplı bir alanda bulduk kendimizi. Korkak birisi değildim, hayır! Ancak bu kızdan korkuyordum, evet. Adımları yavaşladı, en sonunda Noemi durakladı ve vahşi bakışlarını üstüme sabitledi.

''Çok eğlenceli olacak.''

''A new friend brings happiness.'' - INTO THE FOREST.
1 sayfadaki 1 sayfası