| QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. | |
|
+3Deanerys N. Flamme Pandora Monica Chase Daenerys E. Flamme 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daenerys E. Flamme Grafiker & Artemis Avcısı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Grafiker
| Konu: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 12:21 pm | |
| æ Öncelikle bunu sonuna kadar okumayı düşünecek kadar meraklı, hevesli, can ciğer kuzu birileri varsa, nabıyonuz panpalar? æ Bu arada o kadar üşengeç ve hazıra konan biriyim ki, bir başka konumdan alıntı yaptım.
~ G e n e l d e B e n . .
- Spoiler:
• Adım Cheyenne, sanırım. Hala nasıl yazıldığından emin olmadığım günler oluyor. En azından “Şayen.” diye okunduğundan eminim. • Esmeralda göbek adım. Bana "Ezme" demelerine sebep olur falan. • Zümrüt yeşili demek. Ailede herkesin yemyeşil gözleri var. Annem dışında. Benim de böyle zümrüt yeşili gözlü bi bebe olmamı beklemişler fakat, gelin görün ki, KAHVERENGİ. Teşekküler anne. • Bunlarla birlikte anne ve baba anlaşmazlığından toplam 3 adım daha var. • 14 yaşındayım, 27 Martta 15 olucak gerçi, ama insanlar bana bakınca 22 sanıyorlar. Çoğkötü bir durum. Hayır abi, yaşlanınca nasıl olcam? • İngiltere'nin Islington mu ne, orasında doğdum. Haliyle ana dilim İngilizce. • Levent Collage diye bir ‘kolejde’ okuyorum. Fuuu- Yea. • Benden daha melez bir insan göremezsiniz, her kültür karışmış. • Hıh, bi de nerede yaşadığımdan emin değilim. Yani şuan Kıbrıs'tayım ama yakında değişecekmiş diyorlar. • Kıbrıs'ta okuyorum. Kendi evimde bir nevi kiracıyım. Karışık. • Üniversite'yi de Oxford'da okuyacağım. Bu kısım daha karışık, ama göreceksiniz. Hem de bursla! • En karışık aile geçmişine sahibim. • Hafif egoist ve mazoşistim, sübyancılar hep beni bulur. • Koyu Stefan’cıyım. Paul Wesley’e galp burdan. • 9gag aşktır. Yer yer doyamam. Troll bilimi adlı saçmalık son derece özentidir, bunu da buradan milyonuncu kez duyurayım.
~ K a r a k t e r i m . .
- Spoiler:
• EĞLENCELİYİM. SANIRIM!!! • Acayip kibirliyim. Fiziğim dışında kendimi acayip beğenirim. Çok bilmişin önde gideniyim. • Hayır reelde yanımda duruyo olsanız, suratıma bi tane patlatasınız gelir. • Dedikodu yapanların kafalarını koparmak isterim. • Çok atarlı bir ergenim. Çok pis küserim. • Küfrederim. Tutabilene aşk olsun. • Ne yalan söyleyeyim çok yalancıyımdır. Yalan söylerim işte, bu kadar net. • Ama dürüstüm yani. • Hevesim kaçar, sıkıntılara boğulurum. • İlgiye bayılırım. İlgi toplamak için atar yaparım. • NyanCat'i seven nadir insanlardanım. Karaoke mode hele, ışıklar yanıp sönüyo falan. • Msn’de her 6 saatte bir nick değişirim. Genelde şarkı sözüdür bunlar. Arada bir Hüseyin Kaya da olur. • Arılara, hamamböcüklerine ve Bülent Ersoy’a fobim var. • Genelde “Selamınalyküm.” yerine “Salam olsun size ey tostlar!” gibi egzantirik girişler kullanırım. • Sosik kelimesini türeten nadir arkadaşlarım vardır. (Naber Osman?) • Beni en çok kahreden şey Elena’nın Damon’u öpmesi ve Potırmor’a üye olamamak. • Hiç fotojenik değilim. Profilim falan berbattır. • Face’de 3700’ü aşkın (evet her fırsatta söyleyeceğim) arkadaşım var. Popiyim işte. • Hilal Cebeci Fan Kılap kurucusuyum. Pampişlerim galp galp. • Toplamda yabancı 100 dizi olduğunu varsayarsak, 98’inin takipçisiyimdir. • Bu yazdıklarımın %50’sinin de karakterimle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
~ O r a d a n, b u r a d a n, ş u r a d a n . .
- Spoiler:
• Türkçe müzik eğer somut bir şey olsa, önce gırtlağını, sonra göğsünü deşer kalbini sökerim. Çok iğrenç abi. • Müzik zevkim genelde yabancı duygusalımsı pop’iş metalle karışık alternatif rockla süslenmiş R&B, Funky ve Garage’a yatkın tisko tisko partizani tadında bir şeydir. • Klasik müzik aşktır. • 6 yıldır piyano çalıyorum. Keman’a da başlıyorum yakında. Gerçi başladım da adam gibi çalma kısmına geçmedim. • Resim ve el işlerine her zaman yeteneğim olduğunu düşünen 7 ayrı hocam olmuştur. • Fazla düz çizgi çizebiliyorum. Ütülenmiş gibi oluyor lön! Doğuştan cetvel. • Belediyemizin tiyatrosunda rol almışlığım vardır. • Duygularımı kaleme, oradan kağıda, ya da klavyeye, oradan da ekrana yansıtabildiğimi ilk fark eden kişi edebiyat öğretmeni, aynı zamanda eniştem olmuştur. • Defans ve atak mekanizmam kusursuz çalıştığından hep avukat olmamı söylerler. • Bööööööööööö. • Sesim de fena değildir. Yani piyano hocama göre. Ben pek inanmıyorum. • Kafiye uydurmakta, şiir yazmakta üstüme yok. Akrostiş bile yazarım. Gerçi öyle pek, duygu yüklü olmuyorlar ama, öhöm. Daha çok ormantik stayla. Örnek isteyene atarım. • "Ehe" "Hönk" "Öhe" tapulu kelimelerimdir. • Mükemmellik takıntım var. Misal, yazdığım herhangi bir RP’de bir hata varsa kendimi yerim. Kalbim küt küt atarken hemen mesajı değiştirmeye çalışırım. Ya da bir sitede 100’den aşağıya puan alınca kahrolurum. • Baskı altında olmadan bir şey yapamam. • Odak noktası olmak için elimden geleni ardıma koymam. • Takdirli öğrenci olmamın nedeni budur bencesi. • SBS, YGS o arkadaşları hiç anlamam. Ben GCE öğrencisiyim gardaş. • Neyse, baya bir tanıttım gibili hani.
æ Nays tu miç yu mistır bırawun. Geldiniz diye dayaktan kurtuldunuz mu? Hayır efenim. Tanışmayana da çıkışta dalıyorlarmış. æ Bizi seçtiğiniz için teşekkür eder, yine bekleriz. | |
|
| |
Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 12:28 pm | |
| OUFFFF KONUSUNU YEDDDİİİİİİİİİĞİİİİİİİİİİİİİİM. HOŞGELDİN YEEUEA. Seni buralarda görmek çidden çok güzel, duygulandırdın ♥ adjkfh. BEN DE İYIN'I SEVİYORUM, ONA DA BURADAN YOLLASAK MI Kİ KALP?
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bı da bize gelsins o zaman. Hoşgeldin gardaşşşşşşşşş, hoşgeldin şayennnn yavruuuuumssssssüüüüüüüjfhgsgdf. Neyse, uzatmadan, gülçe görlünden sevgilerler ♥ :3 | |
|
| |
Deanerys N. Flamme Zeus Kızı
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 12:40 pm | |
| TENK YUĞ GÜLCE. HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN. BEN DE IYAN'CIYIM (kızma Şayen). Gerçekten seni burada görmek büyük bi' onur. Kısaca: HOOOOOOŞGEEEEEEEEEEEEEEELDİİİİİİİİİİİİN ŞAAAAAAAAAAYYEEEEEEEEEEN GalpGalpgGalp. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 12:44 pm | |
| Sen konumu ye, ben seni yiyim ok? jdsklafsdg. Oyş zannım da duygulandı. Ehe. Buraya ilk uğrayacak kişinin sen olacağını biliyordum skldfjdg. Yani ben Iyın da severim ama, Paul, ne bilim.. Bi başka yağ. Düşünce tarzına, mizahına hastayım. ♥ Gülce girl k5. Uzatmaları severim ki ben k5. Nöyse, hoş bulduks Qülceeeee. k5
-
Ehe, ikizlim öküzlüm. Bu da Iyancı çıktı. Zaten herkes Iyancı. Dış görünüş aldanıcıları siziiii. Hoş bulduk annem, yavrum, kuzulum. Ay lav yu tuuu. Hatırlat bi ara sana da takım yapıyım. İkiz ikiz gezelim ehe. | |
|
| |
Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 2:21 pm | |
| Hoşgeldin Cheyenne. İngiliz-Türk karışımıyım bende ^^ Dilara adım 14 yaşındayım falanfilan. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 2:32 pm | |
| Ehe benden biri daha. Hoş bulduks Dilara. ^^ Öyle Cheyenne falan kasmaya gerek yok. Sınavda yazmaya bile üşeniyorum arada. Zaten bazıları "Çilek" diye okuyormuş sdkalşjsdg. Şayen ya da Esme demen yeterli. ^^ | |
|
| |
Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 2:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 3:07 pm | |
| - Daenerys E. Flamme demiş ki:
Bu da Iyancı çıktı. Zaten herkes Iyancı. Dış görünüş aldanıcıları siziiii. Hoş bulduk annem, yavrum, kuzulum. Ay lav yu tuuu. Hatırlat bi ara sana da takım yapıyım. İkiz ikiz gezelim ehe. Dış görünüşe aldanmıyoruz, adam kuğul abi. Stefan çok hassas. TEAM DAMON. Bak hatırlatıyorum, takım yap banaaaaaaa. İkiz ikiz gezeriz ehe. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 3:22 pm | |
| İlle de Stefan demiyom kii, ben PAUL seviyorum hani. Adamı seviyorum, rolü değel. Gerçi Damon mu, Stefan mı deseler, inadına Stefan. jsklajdkgsdg. Napıyım abi, Pağul ooo. Panpa takımı yapıcam da.. Diğer Olimpos'ta da istekler birikmiş. Napçam ben sdjakadASD? | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 3:25 pm | |
| Boşver canığm. Sonra yaparsın benimkileri. Boş olduğunda felans... | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 3:27 pm | |
| Tabieeeeyyeeeaaaa kaçırmayız ilkleri bebeks ♥ slkfhjf QueenEsme is here, bitches! :3 | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 4:01 pm | |
| Notçuk: Hala birileri gelmedi | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 4:09 pm | |
| QueenEsme was here jkdjasddg. O gelmeyenlere bolonez soslu sıra dayağı var. Parmaktan sonra akdgdgdsg. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 4:19 pm | |
| Mehmet Ali Erbil stayla diyosun yane. GOOD STYLE. | |
|
| |
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 4:29 pm | |
| Geldim geldim, dövmeye kalkmayın beni. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 6:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 6:18 pm | |
| Gelmek yetmiyo gardaş. Tanışmak lazım gardaş. Biz dört kişiyik gardaşş skdafsdgs. | |
|
| |
Clarissa Diana LaPiere Poseidon Kızı
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 7:30 pm | |
| Heeeeee. Gelip tanışacaksınız olm. 4 kişi olduk, artmayı bekliyoruz. | |
|
| |
Cwenye Angel Westland Grafiker & Nyks Kızı
Karakter Bilgileri Statü : : Grafiker-Mod
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 7:59 pm | |
| Tanıştığımıza memenun oldum Cheyenne. Bende Helin yakın bir zaman da 16 yaşıma giricem nese o kadar üşendim ki okumaya bu yüzden sadece isim kısmını okudum. Kusura bakmazsın artık | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 8:05 pm | |
| Ben olsam ben de üşenirim askdjfsdg. Toplam iki kez okuyabilmişimdir yani. Memnun oldums Helin. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 8:15 pm | |
| • 9gag aşktır. Yer yer doyamam. Troll bilimi adlı saçmalık son derece özentidir, bunu da buradan milyonuncu kez duyurayım.
9GAG AŞKTIR DİYEN AŞKTIR <3 <3 <3 KALPKALPKALP | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 8:23 pm | |
| Senin de 9gager olduğunu tahmin etmiştim sdkajsd. My fellow 9gager. Y U NO give me your msn? | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Paz Şub. 26, 2012 8:40 pm | |
| 9gagger değil mi?! (Okay. :() Msn'i öm ile atıyorum hemenceciiik. :* | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Ptsi Şub. 27, 2012 12:28 pm | |
| Amerikan - İngiliz ayırımına göre 9gager ve 9gagger oluyor falan.
Aman Tanrım, o msn neydi öyle akljfsdgsdh. Ekledims. | |
|
| |
| Konu: Geri: QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. Ptsi Şub. 27, 2012 4:54 pm | |
| Ezme abla vallaha 2. sınıftaydım. aşigkdldsaig -Hangisi ingiliz hangisi amerikan? adgdas | |
|
| |
| QueenEsme | Gelmeyeni dövüyorlarmış. | |
|