| Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sylvia Cooper Hermes Kızı
Mesaj Sayısı : 8 Lakap : Syl, Via, Rakun, (Erkek ismi biliyorum ama) Sly
| Konu: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Ptsi Şub. 27, 2012 7:27 pm | |
| Evet kardeşlerim... Bu da sohbet başlığımız Henüz kardeşim yok ama kardeşlerime konuşuyorum BABA BEN KARDEŞ İSTİYORUM!!! | |
|
| |
Daenerys E. Flamme Grafiker & Artemis Avcısı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Grafiker
| Konu: Geri: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Ptsi Şub. 27, 2012 7:35 pm | |
| SAFİŞİM GALP. Uğrasak da mı saklasak? Bize de beklerik sdkjfsdg. Hermes çalışkandır, iyidir. İyi işler çıkarır kldasfdg. Bak sen çıkmı- neyse kasfsdgasd. | |
|
| |
Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: Geri: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Ptsi Şub. 27, 2012 7:39 pm | |
| Merak etme canım, bizde varız sonuçta | |
|
| |
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Ptsi Şub. 27, 2012 8:25 pm | |
| İlla hırsız mı olmak gerek? | |
|
| |
| |
| |
Deanerys N. Flamme Zeus Kızı
| Konu: Geri: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Ptsi Mart 12, 2012 7:23 pm | |
| A-aaaaaaaaa! İKİZLERİN GÜCÜ ADINA BURAYI BASIYORUZ dermişim, ehe. Ama istersen geliriz felan :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D Salı Mart 13, 2012 9:40 pm | |
| Lejantıma gelin başka ihsan istemem şkj3mlkşkllfg1fghjgdghlkjh1lş2flkjşgı1k Uçtum lan ne çektim ben? Tipeks çektim bu gün patlattı bizim sınıfın erkekleri öğlen tenefüsü, Osman'ın ayakkabısı battı çıktı Niye anlattıysam? | |
|
| |
| Hırsızlarda konuşamaz mı? Konuşuuuuuuuuuuuur :D | |
|