Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: RP Yükseltme / Aktif! C.tesi Ocak 21, 2012 10:22 pm | |
| RP Yükseltme aktiftir önceki puanınızdan düşük alırsanız geçirilmeyecektir ve herkesin 1 hakkı vardır. - Başvuru Formu:
Karakter Adı : Önceki Puan : Yükseltme RP'si :
| |
|
Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: RP Yükseltme / Aktif! Çarş. Şub. 22, 2012 11:11 am | |
| Karakter Adı : Pandora Monica Chase Önceki Puan : 70 Yükseltme RP'si :
Kheiron’un yarım saatlik sıkıcı konuşmasını pür dikkat dinledikten sonra, göz pınarlarımı zar zor bastırdım. Tüm hayatımın bu kadar basit değişebileceğine inanmak, gerçekten güçtü. Ancak şu anda tüm bunları bir kenara bırakıp, olanları kabullenmeliydim. Yüzüme ne kader sahte olsa da, *beni en azından, dışarıdan* neşeli gösteren bir gülümseme yerleştirerek örtüyü üzerimden ittim ve Kheiron’a dönerek şöyle dedim: ‘’Pekala, kim gezdirecek bana kampı?’’
Ağzımdan çıkan bu aptalca sorunun yanıtını almam kısa sürmüştü. ‘’James.’’ Dudaklarım mutluluktan hafifçe yukarıya kıvrılmış, kalp atışlarım kontrol edilemez bir şekilde hızlanmıştı. Kendimi aniden bir duygu karmaşasının içinde bulmuştum. Mutlu*heyecanlı-Öfkeli*neşeli-tuhaf,tuhaf,tuh-
Bana düşüncelerimi unutturansa, kapının gürültülü bir şekilde açılıp James’in altın sarısı saçları ile içeride belirmesi olmuştu. Yüzündeki çocuksu ifade, onun da en az benim kadar heyecanlı olabileceği konusundaki ipuçlarını taşıyordu. ‘’O sana detaylardan bahsedecektir.’’ diyerek Kheiron bana göz kırptı ve sandalyesinden kalkarak revirden çıktı. James bana bir-iki metre uzaklıkta durarak şöyle dedi: ‘’Hazırsan küçük gezimize başlayabiliriz.’’
‘’Memnuniyetle.’’
Dışarıya çıktığımızda akciğerlerime hızlıca doluşan oksijeni içime huzurla çekerek etrafıma bakındım. Yalnız olmadığımı görmek beni gerçekten çok mutlu ediyordu. Bu, ölümlülerin anlayabileceği şekilde şöyle tarif edilebilirdi: Sınavdan aldığınız kötü bir not vardır,ancak arkadaşlarınızın da kötü not aldığını duyunca içinize bir rahatlama hissi çöker. EVET, KESİNLİKLE BÖYLEYDİ İŞTE!Herşeyi bir kenara atıp bana gelirsek;Kendimi güvende hissetmeye işte o an başlamıştım.
Güvende & evimde.
James, ilk olarak beni ‘düello sahası’na götürdü ve kelimelere sığamayacak kadar büyük bir heyecanla savaşan melezleri gösterdi. Ölümüne karşı karşıya gelen ve yenilgiye tahammülü olmayan bu yetenekli yarı tanrılar arasında; kahverengi saçlı,uzun boylu bir kız ile siyah saçlı,kısa boylu bir çocuğun kılıçlarını kullanarak yarattıkları manevraları dikkatimi çekmişti. Birden, motor nöronlarımın yoğun telaşıyla midemden yukarıya doğru yükselen bir kıskançlık dalgasının varlığını hissettim.
Acaba, ben de bir gün onlar gibi olabilecek miydim? Başka melezleri kendime hayran bırakabilecek miydim? Pek sanmıyordum. Ben… Kahramanlık… Bu iki kelime yan yana durunca dahi ortaya gülünç bir görüntü çıkıyordu.
Omzuma değen bir el, beni ürküterek düşüncelerimden sıyırdı. ‘’Aramıza hoşgeldin!’’Karşımda duran yapılı ve iri cüsseli bu kızdan, böylesine ince bir sesin çıkması beni şaşırtmış, suratımda aptalca bir gülümsemenin oluşmasını sağlamıştı.
‘’S-Selam.’’ ’'Kulübeni belirlemek için derslerine çalıştın mı bari?’’ Sesinde azıcık olsun bir alay belirtisi aradım, ancak bulamadım. Karşımdaki kişi ya çok iyi bir tiyatro oyuncusuydu, ya da doğruyu söylüyordu-ki buna ihtimal bile veremiyordum.
Ağzımdan çıkan isterik kahkahayı ne yazık ki engelleyememiştim. ‘’Ne dersi?! Dalga geçme lütfen.’’ diyerek başımı yan tarafa çevirdim. Ancak James yanımda değildi. Vücudumu saran panik dalgası tüm kontrolümü kaybetmeme sebep oluyordu. Eskiden bu kadar korkak birisi olduğumu düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi.Arkamdaki kız, sanki hislerimin dilinden anlıyormuşçasına ‘’Birazdan gelir.’’ dedi. ‘’Lakin, önce beni dinlemelisin.’’ ‘’Pekala.’’ dedim. Kaşlarımı çatmış, ciddi olduğumu belirten bir ifade takınmıştım. ‘’Kampa gelen her yeni melezimize uygulanan bir test var. Zeka testi gibi bir şey. Ya da, ıı nasıl desem, genel kültür soruları dahi yer alıyor. Eğer bu testin tamamını başarılı bir şekilde geçebilirsen, Athena melezi olduğuna karar veriliyor. Bunun gibi bir çok opsiyonumuz var. Ve şimdi de, seni testin yapılacağı yere götürmek istiyorum. İyiliğin için.’’ İyi bir tiyatro oyuncusu olmadığına, emindim.
Küçük yaştan beri, insanların mimiklerine ve yüz ifadelerine önem veriyor, onları büyük bir özenle inceliyordum. Artık, bu işte profesyonel hale geldiğimi söyleyebilirdim. ‘’Sana güveniyorum. Haydi yapalım şu işi!’’ diyerek suratımın ortasına kocaman bir gülümseme yerleştirdim. Birkaç dakika boyunca konuşmadan ilerleyerek gelmemiz gereken yere vardık. Sanki yukarı katta bir pencere kendiliğinden açılıp kapanıyor gibi geliyordu. Ancak hayır. Şu anda sadece saçmaladığımı ve paranoyaklaştığımı kabul etmeli, özverili davranmalıydım. ‘’İyi şanslar!’’ diyerek beni eve doğru ittirdi ve kapıyı açmam gerektiğini ekledi. Kızın suratındaki sinsi ifadeyi görmediğim için, çok geçmeden pişman olacağımı nereden bilebilirdim?
Kapı, altındaki tahtadan tabanı çatırdatarak büyük bir gürültüyle açıldı. Girdiğim yer kapkaranlık olmasına rağmen, pencerelerden geçip gelen ışık kümesi odayı aydınlatmaya yetiyordu. İçerideki toz bulutu, aniden doluşan gaz molekülleriyle etkileşime girmiş, görüş alanımı başarıyla daraltmıştı. Etrafı şüpheli gözlerle incelemeye başladım.
‘’Kimse var mı?’’
Sesim yankılanmıştı, ancak soruma bir türlü cevap alamadım. Sağ taraftaki masanın üzerinde birkaç antika vazo ve ne olduğunu tahmin etmek dahi istemeyeceğim eşyalar duruyordu. Merakım gitgide artıyor, ancak bir şey bulamamak içimdeki umut ateşini söndürüyordu. Yukarıya uzanan sarmal basamakları takip ederek, şu lanet testten geçip sonunda babamın kim olduğunu öğrenecektim. Bu sebeple adımlarımı ısrarlı ve kararlı bir şekilde atarak, yukarı çıktım.
Karşılaştığım manzara ve yeşil toz yığını sadece tek bir kelimeyle basitçe açıklanabilirdi: ‘’KORKUNÇ’’
RP OUT: Kendi yazdığım hikayemden bir bölüm. Aynı zamanda başka bir sitede bununla 88 aldım. Umarım bu sefer de güzel bir puan alırım.
| |
|
| Konu: Geri: RP Yükseltme / Aktif! Cuma Şub. 24, 2012 1:08 pm | |
| - GÖRÜNÜŞ - Renklendirme - 7 Paragraf Düzeni - 5 Noktalama Kuralları - 5 Yazı Düzeni - 8 Uzunluk - 10
-ANLATIM- Betimleme - 20 Kurgu - 15 Akıcılık - 18
-TOPLAM- 88
Yazının küçük olması okumayı zorlaştırmış ama beğendiğim bir rp'ydi. Yani öncekini ele alırsak sevdim. İyi rp'ler (:
| |
|
Volante A. Harris Athena Kızı
| Konu: Geri: RP Yükseltme / Aktif! Cuma Şub. 24, 2012 4:01 pm | |
|
En son Volante A. Harris tarafından Cuma Şub. 24, 2012 8:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: RP Yükseltme / Aktif! Cuma Şub. 24, 2012 5:33 pm | |
| - GÖRÜNÜŞ - Renklendirme - 5 Paragraf Düzeni - 10/8 Noktalama Kuralları - 5 Yazı Düzeni - 10 / 8 Uzunluk - 10 / 8
-ANLATIM- Betimleme - 20 / 18 Kurgu - 20 Akıcılık - 20 / 17
-TOPLAM- 100 / 89
İyi Rp'ler. | |
|