Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Pandora Monica Chase Cuma Şub. 24, 2012 2:08 pm | |
| İsim: Pandora Monica ChaseYaş: 17Konum: Melez.Kulübe: -Şehir: Los Angeles.Diller: Antik Yunanca, İspanyolca, İngilizce, Fransızca.Burç: Boğa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kişisel Özellikler: -Yakın arkadaşları için yapmayacağı fedakarlık yoktur.-İnatçıdır. -Bilge şekilde konuşmayı sever.-Diğer insanların düşüncelerinin etkisi altında kalabildiği zaman hatalar yapabilir, yanlış kararlar alır.-Aşk ve sevgi, onun için gerçekten çok büyük değer taşıyan kavramlardır.-Meraklıdır. Hiç kimsenin aklına gelmeyen şeyler, onun sayesinde ortaya çıkabilir.-Şıpsevdidir.-Çabuk sinirlenir, hiçbir zaman kendini ezdirmez ve haksızlıklara tahammül edemez. Bir şekilde, intikam alır.Fiziksel Özellikler: -1.72 boyundadır.-Saçları düzdür.-50 kilodur.Kamptan Önceki Hayatı: Tüm hayatı boyunca, o 2 yaşında iken geçirdikleri trafik kazasında annesini kaybettiğini zannetmiş, ancak buna bir türlü inanmak istememiştir. Babası 4 yıl sonra başka bir kadınla evlenmiş, 6 yaşına gelince Pandora ona 'anne' demek zorunda kalmıştır. Eğitim hayatı boyunca notlarını yüksek tutmuştur. Okulunda ve yaşadığı çevrede tanınmıştır. Çok yakın olduğu Evan'la kampa gelene kadar ilişkisini sürdürmüştür. Kampa geldiğinden beriyse onu bir daha hiç görememiştir. Gene de yaşadıkları güzel anları unutmak mümkün değildir. Tanık olduğu korkunç olayı ise, sadece en yakın arkadaşı olan Emily'ye anlatmıştır.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kamptan Sonraki Hayatı. Kamptan sonra hayatında birçok değişiklik olmuştur, ancak kendini daha güvende ve daha mutlu hissetmeye başlamıştır. Birçok arkadaş edinmiş, burasının kendi evi olduğunu zamanla kabullenmiştir. Kampta bilge, güzel ve acımasız birisi olarak tanınır.Hobileri: -Voleybol oynamak -Film izlemek -Kitap okumak-Dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmek-Dedikodu yapmak-Kulübede yalnız başına oturup müzik dinlemeyle zaman öldürmek.-Sevmediği insanların canını yakmak.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fobileri: -Örümcekler -Sürüngen hayvanlar Sevdikleri: -Şapka koleksiyonu-Renkli gözlükleri-Aklınıza gelebilecek her türlü iğrenç espri-Günlüğü-Annesinden geriye kalan kolyesi-Fazladan uyku-Küfür-İntikam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevmedikleri: -Bencillik -İki yüzlü olup, yalan söylemek -Utangaç kızlar -Ağzını tutamayan insanlar.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlişkileri;*Bu kısım için 1 Icon ve 1 kurgu göndermeniz yeterlidir. Aslında aklımda birkaç kişi vardı, ama ben size bırakayım dedim. ^^[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Isabella C. Duchannes Pandora'nın kamptaki sıkı fıkı olduğu, biricik ve 'ilk' dostudur. Kısa sürede kaynaşıp iyi anlaşmaya başlarlar. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Pandora Monica Chase tarafından Cuma Şub. 24, 2012 3:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: Geri: Pandora Monica Chase Cuma Şub. 24, 2012 2:12 pm | |
| Isabella, kamp'a geldiğinde ilk tanıştığın kişi olabilir. Beraber dedikodu yapıp geziyorsunuzdur. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Başka kurgu varsa aklında söyle :) | |
|
Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Pandora Monica Chase Cuma Şub. 24, 2012 2:14 pm | |
| Evet, çok güzel olur. Sıkı dost olur, sırlarını paylaşırlar. Hemen ekliyorum :3 | |
|
Clarissa Diana LaPiere Poseidon Kızı
| Konu: Geri: Pandora Monica Chase Cuma Şub. 24, 2012 10:13 pm | |
| | |
|
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Pandora Monica Chase Cuma Şub. 24, 2012 10:36 pm | |
| Beni de biliyorsun sanırım, hı? | |
|