Caroline Lorelei Gonzales Yönetim & Zeus Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Baş Kurucu
| Konu: I like it. Cuma Şub. 24, 2012 2:24 pm | |
| Ailevi Hayat. Kamp'a gelmeden önceki hayatı fazla süslüydü. Bella yine de mutlu değildi. Cesaretli bir kızdı. Kamp'a gelince ufak bir hafıza kaybı geçirdiğinden dolayı geçmişiyle ilgili pek birşey hatırlayamıyor. Duchannes'ın değerli bir üyesi olan Bella, Zeus'un ilk kızıdır.
Fiziksel - Kişisel Özellikleri. Cesaretli, savaşlarda son derece başarılıdır. En güçlü melezlerdendir, Bella. Turuncu ve ipeksi dalgalı saçlarıyla ilgi çeken kusursuz yüz hatları uzun boyu ve deniz mavisi gözleriyle herkesin dikkatini çeker. İLİŞKİLER~ DOST~Pandora Monica ChasePandora kampa geldiğinde ona Bella destek çıkmıştır ve gerçekten çok sıkı arkadaş olmuşlardır. Birlikte dedikodu yapar, gezer ve eğleniyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _____________________________________________________________________________ Noemi Lia O'Brien Zeus ve Hades kızları olarak düşman olmalıydık ama yapamadık. Bu nedenle sadece babalarımızın yanında öyle davranıyoruz. Ah bu çok zor. O benim dostum![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eklenmek için iki ikon ve kurgu gereklidir.İkons ~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Isabella C. Duchannes tarafından C.tesi Şub. 25, 2012 4:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Pandora Monica Chase Mod & Afrodit Kızı & Kulübe Lideri
Karakter Bilgileri Statü : : Moderatör
| Konu: Geri: I like it. Cuma Şub. 24, 2012 2:25 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kurgumuz zaten belliydi canım. Eklersin^^ :) | |
|
| Konu: Geri: I like it. Cuma Şub. 24, 2012 2:30 pm | |
| | |
|
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: I like it. C.tesi Şub. 25, 2012 12:11 pm | |
| Şimdi, ya biri zeus biri hades kızı deyip düşman olacağız, ya da tanrıların gözünde öyle görünüyor olacağız ve öyle görünmek için elimizden geleni yapacağız. Şşşi babamın kızıyım yüzünü kara çıkarmamalıyım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| Konu: Geri: I like it. C.tesi Şub. 25, 2012 2:17 pm | |
| Doğrusu 2. söylediğin daha çok hoşuma gitti Gözlerinde öyle görünmek falan. Onu ekliyorum istemezsen değiştireyim | |
|
Noemi Lia O'Brien Mod & Hades Kızı & Kulübe Lideri
| Konu: Geri: I like it. C.tesi Şub. 25, 2012 4:31 pm | |
| Hayır bence aksine çok çok iyi. Ekle ekle. Güzel oldu. | |
|
| Konu: Geri: I like it. C.tesi Şub. 25, 2012 4:34 pm | |
| Ekliyoruum | |
|